Προσφορές

Ειδικές τιμές

Αποθήκευση – Μετακόμιση

Η Επιπλομεταφορική προσπαθώντας να βοηθήσει τους πελάτες της στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, στέκεται δίπλα σας με προσφορές και ειδικές, πολύ χαμηλές τιμές.

Γνωρίστε τώρα τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε εδώ και 6 δεκαετίες στον χώρο της μετακόμισης, της αποθήκευσης και των υπηρεσιών ανύψωσης με γερανοφόρα οχήματα, καθώς επίσης και της γενικότερης μεταφοράς.

Στην Μεταφορική μας Εταιρεία δημιουργήσαμε τα εξής πακέτα προσφορών:

* Αφορά το κόστος αποθήκευσης οικοσκευής ανά μήνα, το οποίο κοστολογείται ανά κυβικό μέτρο.

* αφορά μικρομεταφορές εντός των ορίων της πόλης της Θεσσαλονίκης και δε συμπεριλαμβάνει αχθοφορικές εργασίες

* φοιτητική οικοσκευή μέχρι τον όγκο των 10 (+-) κυβικών μέτρων

* ανυψωτικό μηχάνημα μέχρι 400 κιλά και 9 ορόφους

//

Όλες οι τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%.

Όλα τα παραπάνω μπορούμε και σας τα προσφέρουμε εδώ και έξη δεκαετίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές εκπτωτικές προσφορές που κάνει η επιχείρηση μας κατά διαστήματα.

Σας καλούμε λοιπόν τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ζητήσετε μια άμεση, οικονομική προσφορά. Διαπιστώστε, τις φθηνές μας τιμές, αλλά και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Στην Επιπλομεταφορική εδώ και έξη δεκαετίες ειδικευόμαστε στις αποθήκευση εμπορευμάτων και οικοσκευών, διεθνείς μεταφορές, ανυψωτικές εργασίες, μετακομίσεις. Επίσης διαθέτουμε τους ποιο σύγχρονους χώρους αποθήκευσης με όλα τα στάνταρ ασφαλείας συνολικού μεγέθους σχεδόν 3.500 τ.μ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 24/7

Θέλεις η μετακόμιση σου να γίνει οργανωμένα;

ή κάλεσε μας σήμερα στο