Μετακομίσεις Εξωτερικού

Μετακομίσεις Εξωτερικού – Μεταφορές εμπορευμάτων

Γερμανία, Αγγλία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία

Η Επιπλομεταφορική προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για τις μετακομίσεις εξωτερικού, μεταφορά εμπορευμάτων, διαλογή και διανομή των προϊόντων σας, οικοσκευή σας, επίπλων σας και των εμπορευμάτων σας, από και προς χώρες του εξωτερικού. Γερμανία, Αγγλία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία είναι τακτικοί προορισμοί μας.

Έχουμε τη βάση μας στη Θεσσαλονίκη αλλά και υποκαταστήματα στην Αθήνα και την Κρήτη. Οι πελάτες μας βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και συχνά σε χώρες τις Ευρώπης. Έτσι, είναι βέβαιο ότι μπορούμε να καλύψουμε κάθε προορισμό μεταφοράς και μετακόμισης στο εξωτερικό.

Η μετακόμιση στο εξωτερικό είναι από τις εργασίες που εξειδικευόμαστε. Ο πελάτης μας είναι πλήρως ενημερωμένος για τις μεταφορές, τις αφίξεις και τις παραδόσεις της οικοσυσκευής του ή των εμπορευμάτων του από το έμπειρο προσωπικό μας που εργάζεται καθημερινά για την σωστή διεξαγωγή των εργασιών σας.

Οι προορισμοί αποκλειστικής μεταφοράς μας (comple φορτία) προς εξωτερικό είναι: Αγγλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο, Σουηδία, Τσεχία, κυπρο,αλλά και προς όλη την Ευρώπη. Φυσικά εξυπηρετούμε και συνδυασμένα φορτία (groupage) προς Αυστραλία, Αμερική και όπου αλλού χρειαστεί. Τα σημεία καθημερινών ή και εβδομαδιαίων αποστολών στην Ελλάδα είναι : Αθήνα, Κρήτη, Αλεξανδρούπολη, Λήμνο, Βόλος, Δράμα, Σέρρες, Λάρισα.

Όλα τα παραπάνω μπορούμε και σας τα προσφέρουμε εδώ και έξη δεκαετίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές εκπτωτικές προσφορές που κάνει η επιχείρηση μας κατά διαστήματα.

Σας καλούμε λοιπόν τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ζητήσετε μια άμεση, οικονομική προσφορά. Διαπιστώστε, τις φθηνές μας τιμές, αλλά και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Στην Επιπλομεταφορική εδώ και έξη δεκαετίες ειδικευόμαστε στις αποθηκεύσεις εμπορευμάτων και οικοσκευών, διεθνείς μεταφορές, ανυψωτικές εργασίες, μετακομίσεις. Επίσης διαθέτουμε τους ποιο σύγχρονους χώρους αποθήκευσης με όλα τα στάνταρ ασφαλείας συνολικού μεγέθους σχεδόν 3.500 τ.μ.

Έξη δεκαετίες τώρα οι επαγγελματίες στον χώρο του επίπλου μας εμπιστεύονται, αναγνωρίζοντας των επαγγελματισμό μας

Ευχαριστημένοι Πελάτες
99 %
Επαγγελατικές συνεργασίες
210 +
Μεταφορές
1000 +
Μετακομίσεις
1000 +

Οι ικανότητες μας

Η Επιπλομεταφορική έχει βάση τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, έχουμε γραφεία στην Αθήνα και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, ώστε να καλύψουμε κάθε πιθανή σας ανάγκη όπου κι αν βρίσκεστε. Φυσικά, αναλαμβάνουμε τη μετακόμιση και τη μεταφορά των αντικειμένων σας σε όλη την Ευρώπη άλλα και όχι μόνο, πάντα με ασφάλεια, οικονομία και Επαγγελματισμό.

Διεθνείς Μεταφορές
Μεταφορές
0 %
Μετακομίσεις
0 %
Συσκευασιες
0 %
Αποθκεύσεις - Φυλαξεις
0 %
Μεταφορές Δεμάτων
0 %

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 24/7

Θέλεις η μετακόμιση σου να γίνει οργανωμένα;

ή κάλεσε μας σήμερα στο