Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε

Αποθήκευση – Μετακόμιση - Διεθνή Μεταφορά

Η μετακόμιση – μεταφορά επίπλων είναι μία δουλειά που την γνωρίζουμε σίγουρα πάρα πολύ καλά αφού ειδικευόμαστε στο χώρο από το 1970. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των αντικειμένων με ειδικά υλικά κάλυψης και εξασφαλίζουμε για σας πάντα τον οικονομικότερο τρόπο εξυπηρέτησης σας.
//

Προσδίδουμε προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες μας για εσάς

//

Φροντίζουμε να σας δίνουμε πάντα τη λύση που χρειάζεστε, μόνο με ένα τηλεφώνημά σας, αναλαμβάνοντας την πλήρη διεκπεραίωση της μετακόμισης, της μεταφοράς και της αποθήκευσης των αντικειμένων από ειδικευμένα συνεργεία.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Αποθηκεύσεις, Ανυψωτικές εργασίες με γερανούς όλων των τύπων, Μετεγκαταστάσεις επιχειρήσεων και δημοσίων οργανισμών καθώς επίσης και μικρομεταφορές αλλά και οργανωμένες μετακομίσεις σπιτιών.
Οι τιμές μας έχουν εκτιμηθεί και αξιολογηθεί από πολύ μεγάλες επιχειρήσεις με τις οποίες έχουμε συνεργαστεί  και έχουν κριθεί ως οι οικονομικότερες.
Επειδή πιστεύουμε ότι όλα αυτά θέλουμε και πρέπει να σας τα αποδείξουμε, σας καλούμε τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε για μία απευθείας μεταφορά, είτε για μία κατ’ ιδίαν επικοινωνία.

Η Επιπλομεταφορική έχει εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει ανταποκριτές σχεδόν σε όλες τις πόλεις της  Ελλάδος, της Ευρωπαϊκής ένωσης, ταυτόχρονα σε Αυστραλία (Σίδνεϊ, Μελβούρνη), ΗΠΑ (Νέα Υόρκη)ώστε να καλύψουμε κάθε πιθανή σας ανάγκη όπου κι αν βρίσκεστε. Φυσικά, αναλαμβάνουμε τη μετακόμιση και τη μεταφορά των αντικειμένων σας σε όλη την Ευρώπη άλλα και όχι μόνο, πάντα με ασφάλεια, οικονομία και Επαγγελματισμό.

Η επιχείρηση μας είναι μέλος των ποιο σημαντικών επιμελητηρίων της Ελλάδος αλλά και αντίστοιχων Ευρωπαϊκών οργανισμών, επίσης και μη κερδοσκοπικών φορέων όπως “Επιμένων Ελληνικά και της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.”

//

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που είχαμε, έχουμε και θα έχουμε την τιμή να συνεργαστούμε.

Με εκτίμηση
Τσιπλακίδης Αθανάσιος

//

Αναζήτηση συνεργατών

Η Επιπλομεταφορική έχοντας μια σταθερή και ανοδική πορεία εδώ και 50 χρόνια, αναζητά συνεργάτες με γνώσεις στη μεταφορά και τοποθέτησή επίπλων. Η όρεξη για δουλεία, η ευγένεια, η εμπειρία και το δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας, θεωρούνται απαραίτητα. Εάν δια θέτεται τα συγκεκριμένα προσόντα, τότε παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα για συνεργασία.

Όλα τα παραπάνω μπορούμε και σας τα προσφέρουμε εδώ και έξη δεκαετίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές εκπτωτικές προσφορές που κάνει η επιχείρηση μας κατά διαστήματα.

Σας καλούμε λοιπόν τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ζητήσετε μια άμεση, οικονομική προσφορά. Διαπιστώστε, τις φθηνές μας τιμές, αλλά και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Στην Επιπλομεταφορική εδώ και έξη δεκαετίες ειδικευόμαστε στις αποθηκεύσεις εμπορευμάτων και οικοσκευών, διεθνείς μεταφορές, ανυψωτικές εργασίες, μετακομίσεις. Επίσης διαθέτουμε τους ποιο σύγχρονους χώρους αποθήκευσης με όλα τα στάνταρ ασφαλείας συνολικού μεγέθους σχεδόν 3.500 τ.μ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 24/7

Θέλεις η μετακόμιση σου να γίνει οργανωμένα;

ή κάλεσε μας σήμερα στο