Συσκευασία – Αμπαλάζ

Συσκευασία – Αμπαλάζ των Επίπλων

Συσκευασία – Αμπαλάζ Επίπλων, Πακετάρισμα Μικροαντικειμένων

Η συσκευασία – αμπαλάζ των επίπλων και το πακετάρισμα των μικροαντικειμένων αντιμετωπιζόταν πάντοτε από την επιχείρηση μας ως σημαντικό μέρος της δουλειάς μας. Συνεπώς, πάντα δίναμε και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό.

Συσκευάζουμε τα αντικείμενά σας (είτε πρόκειται για οικιακό εξοπλισμό, είτε για επαγγελματικό εξοπλισμό) με ιδιαίτερη προσοχή και ίσως με το ίδιο ενδιαφέρον και τη φροντίδα που θα το κάνατε κι εσείς. Σε αυτά προσθέτουμε τον επαγγελματισμό μας και τα ιδανικά υλικά γι’ αυτή τη δουλειά.

 • Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την πλήρη συσκευασία μιας οικοσκευής, όπως:

  • τα έπιπλα
  • τα υαλικά
  • τους πίνακες
  • τα έργα τέχνης
  • τα κουζινικά
  • τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά ειδή
  • το ρουχισμό κλπ.

  Για όλα αυτά έχουμε φροντίσει να εισάγουμε από το εξωτερικό ειδικά υλικά συσκευασίας βασισμένα στα ευρωπαϊκά πρότυπα τα οποία είναι υψηλών προδιαγραφών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Οι μεταφορά γίνεται με ιδιόκτητα σύγχρονα φορτηγά οχήματα της επιχείρησης μας, τροποποιημένα κατάλληλα για τις ανάγκες της εκάστοτε μεταφοράς.
Ειδικευμένο, μόνιμο ελληνικό προσωπικό, αναλαμβάνει την μεταφορά και συσκευασία της οικοσκευής σας, πάντοτε με μεγάλη προσοχή και τη μέγιστη ασφάλεια.

Φύλαξη και διανομή εμπορευμάτων

Γνωρίζουμε ότι πολλές φορές υπάρχει η ανάγκη για αποθήκευση εμπορευμάτων και φύλαξη των εμπορευμάτων σας για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέχρι την διανομή τους . Η Επιπλομεταφορική στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της, σας βοηθάει και στο κομμάτι αυτό.

Σας προσφέρουμε υπηρεσίες τόσο για την αποθήκευση εμπορευμάτων, για τη φύλαξη τους για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα όσο και για την διανομή τους σε επιμέρους καταστήματά σας ή στους πελάτες σας.

Αποθήκευση και διανομή Εμπορευμάτων

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα εμπορεύματά σας σας στις κατάλληλα διαμορφωμένες αποθήκες μας. Για όσο διάστημα χρειαστεί και να τα παραλάβετε στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως μας τα παραδώσατε. Χάριν στην ειδική τεχνική που χρησιμοποιούμε και τους απόλυτα ελεγχόμενους αποθηκευτικούς μας χώρους. Φυσικά, με το τέλος της αποθήκευσης μπορούμε να σας τα παραδώσουμε σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος ή και στο Εξωτερικό όλα μαζί ή τμηματικά σε διαφορετικούς προορισμούς.

Σκοπός μας πάντα η ασφαλέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας.

Αποθήκευση εξοπλισμού καταστημάτων

Αποθηκεύσετε τον εξοπλισμό του καταστήματος σας κατά την ανακαίνιση του ή ψάχνοντας χώρο για τη μετακίνησή του. Για όσο διάστημα χρειαστεί και να τον παραλάβετε στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως μας τον παραδώσατε.

Αποθηκευτικοί χώροι στη Θεσσαλονίκη

Οι Ιδιόκτητοι αποθηκευτικοί χώροι μας, είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι, για την αποθήκευση – Φύλαξη εμπορευμάτων. Για σύντομη ή μακροχρόνια αποθήκευση εμπορευμάτων και άλλων αντικειμένων.

Στην Επιπλομεταφορική εδώ και έξη δεκαετίες ειδικευόμαστε στις αποθηκεύσεις εμπορευμάτων και οικοσκευών, διεθνείς μεταφορές, ανυψωτικές εργασίες, μετακομίσεις. Επίσης διαθέτουμε τους ποιο σύγχρονους χώρους αποθήκευσης με όλα τα στάνταρ ασφαλείας συνολικού μεγέθους σχεδόν 3.500 τ.μ.

Όλα τα παραπάνω μπορούμε και σας τα προσφέρουμε εδώ και έξη δεκαετίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές εκπτωτικές προσφορές που κάνει η επιχείρηση μας κατά διαστήματα.

Σας καλούμε λοιπόν τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ζητήσετε μια άμεση, οικονομική προσφορά. Διαπιστώστε, τις φθηνές μας τιμές, αλλά και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Έξη δεκαετίες τώρα οι επαγγελματίες στον χώρο του επίπλου μας εμπιστεύονται, αναγνωρίζοντας των επαγγελματισμό μας

Ευχαριστημένοι Πελάτες
99 %
Επαγγελατικές συνεργασίες
210 +
Μεταφορές
1000 +
Μετακομίσεις
1000 +

Οι ικανότητες μας

Η Επιπλομεταφορική έχει βάση τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, έχουμε γραφεία στην Αθήνα και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, ώστε να καλύψουμε κάθε πιθανή σας ανάγκη όπου κι αν βρίσκεστε. Φυσικά, αναλαμβάνουμε τη μετακόμιση και τη μεταφορά των αντικειμένων σας σε όλη την Ευρώπη άλλα και όχι μόνο, πάντα με ασφάλεια, οικονομία και Επαγγελματισμό.

Διεθνείς Μεταφορές
Μεταφορές
0 %
Μετακομίσεις
0 %
Συσκευασιες
0 %
Αποθκεύσεις - Φυλαξεις
0 %
Μεταφορές Δεμάτων
0 %

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 24/7

Θέλεις η μετακόμιση σου να γίνει οργανωμένα;

ή κάλεσε μας σήμερα στο