Μεταφορά επίπλων – εμπορευμάτων

Μεταφορές

Μεταφορές Επίπλων
Μεταφορές Εμπορευμάτων

Γενικά ως μεταφορά χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε μετακίνηση αντικειμένου από ένα σημείο σε άλλο.
Η ιστορία των μεταφορών είναι συνυφασμένη με την ύπαρξη της ανθρώπινης ζωής.

Ιστορία των μεταφορών

Ο πρωτόγονος άνθρωπος μετακινούνταν βαδίζοντας. Γρήγορα όμως κατάλαβε ότι οι φυσικές του αντοχές για να διανύει μεγάλες αποστάσεις ήταν περιορισμένες. Πολύ περισσότερο περιορισμένη ήταν η ικανότητά του να μεταφέρει βάρη σε σημαντικές αποστάσεις. Οι αδυναμίες αυτές οδήγησαν τον άνθρωπο σε αναζήτηση διαφόρων μέσων μεταφοράς τόσο για τον ίδιο όσο και για τα αγαθά του. Αρχικά ξεκίνησε να χρησιμοποιεί εξημερωμένα ζώα γι αυτόν τον σκοπό. Σιγά σιγά με την εφευρετικότητα και την πάροδο των χρόνων φτάσαμε στα σημερινά οχήματα μεταφορών, τα οποία και αυτά συνεχώς εξελίσσονται.

Μεταφορά εμπορευμάτων

Η επιχείρηση μας φροντίζει να έχει τα καλύτερα και τα πιο σύγχρονα οχήματα, για την μεταφορά επίπλων και εμπορευμάτων. Πάντα για την δική σας εξυπηρέτηση.

Πέραν όμως των οχημάτων η εξέλιξη έχει μεταφερθεί και στην γνώση των ανθρώπων. Γιαυτό επενδύουμε όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό. Το θεωρούμε πάρα πολύ σημαντικό. Απασχολούμε μόνιμο προσωπικό εξειδικευμένο στην μεταφορά επίπλων και εμπορευμάτων. Φροντίζουμε πάντα, μέσω κατάλληλων επιμορφώσεων, να είναι ενήμερο και να συμβαδίζουν οι γνώσεις τους με τις εξελίξεις της τεχνολογίας.

Μεταφορά επίπλων με χαμηλό κόστος

Στις δύσκολες όμως εποχές που διανύουμε φροντίζουμε να βρίσκουμε πάντα τη “χρυσή τομή” παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Συμπληρώστε όσο το δυνατών αναλυτικότερα την φόρμα μας και λάβετε δωρεάν εκτίμηση κόστους μετακόμισης οικοσκευής ή μεταφοράς επίπλων, γνωρίζοντας εκ των προτέρων το τελικό ποσό του κόστους της.
Προγραμματίστε μαζί μας έγκαιρα την μετακόμισή σας ώστε να σας δώσουμε την χαμηλότερη τιμή.

Έξη δεκαετίες τώρα όλοι οι επαγγελματίες του χώρου των επίπλων, μας εμπιστεύονται, αναγνωρίζοντας τον επαγγελματισμό μας.

Όλα τα παραπάνω μπορούμε και σας τα προσφέρουμε εδώ και έξη δεκαετίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές εκπτωτικές προσφορές που κάνει η επιχείρηση μας κατά διαστήματα.

Σας καλούμε λοιπόν τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ζητήσετε μια άμεση, οικονομική προσφορά. Διαπιστώστε, τις φθηνές μας τιμές, αλλά και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Στην Επιπλομεταφορική εδώ και έξη δεκαετίες ειδικευόμαστε στις αποθηκεύσεις εμπορευμάτων και οικοσκευών, διεθνείς μεταφορές, ανυψωτικές εργασίες, μετακομίσεις. Επίσης διαθέτουμε τους ποιο σύγχρονους χώρους αποθήκευσης με όλα τα στάνταρ ασφαλείας συνολικού μεγέθους σχεδόν 3.500 τ.μ.

Έξη δεκαετίες τώρα οι επαγγελματίες στον χώρο του επίπλου μας εμπιστεύονται, αναγνωρίζοντας των επαγγελματισμό μας

Ευχαριστημένοι Πελάτες
99 %
Επαγγελατικές συνεργασίες
210 +
Μεταφορές
1000 +
Μετακομίσεις
1000 +

Οι ικανότητες μας

Η Επιπλομεταφορική έχει βάση τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, έχουμε γραφεία στην Αθήνα και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, ώστε να καλύψουμε κάθε πιθανή σας ανάγκη όπου κι αν βρίσκεστε. Φυσικά, αναλαμβάνουμε τη μετακόμιση και τη μεταφορά των αντικειμένων σας σε όλη την Ευρώπη άλλα και όχι μόνο, πάντα με ασφάλεια, οικονομία και Επαγγελματισμό.

Διεθνείς Μεταφορές
Μεταφορές
0 %
Μετακομίσεις
0 %
Συσκευασιες
0 %
Αποθκεύσεις - Φυλαξεις
0 %
Μεταφορές Δεμάτων
0 %

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 24/7

Θέλεις η μετακόμιση σου να γίνει οργανωμένα;

ή κάλεσε μας σήμερα στο