Μετακόμιση Υπηρεσιών

Μετακόμιση υπηρεσιών στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Μετακόμιση Υπηρεσιών. Για μια ακόμα φορά ολοκληρώσαμε μια εργασία σε δημόσια υπηρεσία, όπως το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης φυσικά με απόλυτη επιτυχία.

 

Η επιχείρηση μας όλα αυτά τα χρόνια έχει μεταφέρει πάρα πολλές μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις, (κτιρίων άνω των 1.000 τ.μ.), οργανισμούς (δημόσιους ή ιδιωτικούς) και δημόσιες υπηρεσίες όπως: Οργανισμός Εργατικής Εστίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (τμήμα μουσικής, πιάνα, κλπ.), Σώμα Ελεγκτών δημόσιας διοίκησης, Υπηρεσία δημοσιοοικονομικού ελέγχου κτλ. Πολλές φορές μεταφέραμε απόρρητα έγγραφα και ιδιαίτερα ευαίσθητα αντικείμενα, με την απαραίτητη συνοδεία των αρμόδιων αρχών.

 

Ιδίως κατά την μεταφορά των γραπτών των πανελληνίων εξετάσεων, η αστυνομική συνοδεία με τα των δικαστικών ήταν επιβεβλημένη.

 

Επίσης η μεγάλη μας εμπειρία στον χώρο και ο επαγγελματισμός μας είναι αυτά που αναγνωρίζουν σε εμάς οι επαγγελματίες και μας επιλέγουν για την σωστή μετακόμιση – μεταφορά – μετεγκατάσταση της επιχείρησής τους.

 

Άλλωστε το “ειδικοί στις μετακομίσεις” δεν το λέμε εμείς αλλά οι πελάτες μας.

 

 

 

 

Στην Επιπλομεταφορική εδώ και έξη δεκαετίες ειδικευόμαστε στις αποθηκεύσεις εμπορευμάτων και οικοσκευών, διεθνείς μεταφορές, ανυψωτικές εργασίες, μετακομίσεις. Επίσης διαθέτουμε τους ποιο σύγχρονους χώρους αποθήκευσης με όλα τα στάνταρ ασφαλείας συνολικού μεγέθους σχεδόν 3.500 τ.μ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 24/7

Θέλεις η μετακόμιση σου να γίνει οργανωμένα;

ή κάλεσε μας σήμερα στο