Μετακόμιση Μεταφορά Βουλγαρία

Κάποιες από τις πολλές διαδικασίες, τις οποίες μερικοί από εσάς θα πρέπει να περάσουν είναι και η μετακόμιση του σπιτιού τους ή η μετεγκατάσταση της επιχείρησης τους, ή έστω η αποστολή μεμονωμένων αντικειμένων προς Βουλγαρία.
Διαπιστώσαμε ότι υπήρχε ένα κενό σε αυτόν τον τομέα μιας και έκτος από τις εμπορευματικές μεταφορές γενικού φορτίου (σίδερα, μπετά, παλέτες και άλλα) δεν υπήρχε κάτι εξειδικευμένο που θα μπορούσε να παρέχει μια αξιόπιστη και επαγγελματική υπηρεσία στον ιδιώτη ο οποίος θα ήθελε να μεταφέρει από Ελλάδα προς Βουλγαρία ή και το αντίστροφο.
Δυστυχώς διαπιστώσαμε επίσης, ότι οι αντίστοιχοι συνάδερφοι μας στην γείτονα χώρα, έχουν ακόμη πολλοί χαμηλό επίπεδο επαγγελματισμού και με, μη αξιόπιστες υπηρεσίες.
Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε και με παρότρυνση των πελατών μας που το ζητούσαν επιτακτικά, την νέα γραμμή μεταφοράς οικοσκευών αλλά και μεμονωμένων αντικειμένων σε φοιτητές, επαγγελματίες, αλλά και σε όποιον μπορεί να θέλει να μεταφέρει κάτι το οποίο να χρειάζεται ειδική μεταχείριση από την Ελλάδα με Ελληνικά οχήματα και οδηγούς Προς τον κεντρικό άξονα της Βουλγαρίας αλλά και κατ’ επέκταση σε όλη την χώρα.
Διαθέτουμε μικρά ευέλικτα οχήματα για απευθείας μεταφορά door to door, αλλά και φορτηγά μεγάλα, για πάσης φύσεως μεταφορά, καθώς επίσης και ιδιόκτητες αποθήκες για μακροχρόνια φύλαξη οικοσκευών.
Μπορούμε να ολοκληρώσουμε την μετακόμιση με όποιες εργασίες χρειαστούν και στην Βουλγαρία.
Έχουμε πολύ οικονομικές τιμές, και φροντίζουμε να εξυπηρετούμε τον πελάτη με τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει εδώ και 6 Δεκαετίες.
Θέλουμε λοιπον να ενημερώσουμε όλους εσάς, ότι στον(ίσως) δύσκολο δρόμο που μπορεί να ακολουθήσετε, έχετε κάποιους που μπορεί να σας ελαφρύνουν από κάποια βάρη.

Μην διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 730025 αλλά και για άμεσα συμπληρώστε την δωρεαν φόρμα εκτίμησης κόστους 

Επίσης θα ήθελα να ζητήσω πληροφορίες από τους είδη κατοίκους στην Βουλγαρία για τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν στις μεταφορές τους εντός της χώρας ή και προς Ελλάδα ή εάν έχουν να αναπτύξουν κάποιο ειδικό θέμα .
Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων για την ανταπόκριση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 24/7

Θέλεις η μετακόμιση σου να γίνει οργανωμένα;

ή κάλεσε μας σήμερα στο