Μετακόμιση Αγγλία

Μετακόμιση Αγγλία – Μετακόμιση Ηνωμένο Βασίλειο – Μεταφορά Αγγλία

Μετακόμιση Αγγλία
Μετακομίζουμε στην Μεγάλη Βρετανία

Μετακόμιση Αγγλία – Μετακομίζουμε στην Μεγάλη Βρετανία  , Λονδίνο, Μάντσεστερ, ή σε οποιαδήποτε πόλη της Αγγλίας χρειάζεστε. Μεταφορές αντικειμένων και εμπορευμάτων.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!

Μεταφορά οικοσκευής ή εμπορευμάτων από – προς Λονδίνο

με τις ποιο οικονομικές τιμές

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε στις περισσότερες πόλεις της Αγγλίας, με απευθείας μεταφορά από Ελλάδα

Κάθε εβδομάδα φορτώνουμε από Ελλάδα και από Αγγλία 

Κάντε άμεσα, κράτηση τώρα, για το επόμενο φορτίο καλώντας στο +30 2310 73 00 25

Μετακόμιση Αγγλία

Πάντα με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα που μας διακρίνει, αναλαμβάνουμε την μετακόμιση της οικοσκευής σας ή την μεταφορά των αντικειμένων σας στο Λονδίνο ή σε οποιαδήποτε πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Η μετακόμισή σας μπορεί να γίνει είτε με αποκλειστική μεταφορά της οικοσκευή σας (comple φορτία), είτε με συνδυασμένα φορτία (groupage).

Υπάρχει και η δυνατότητα μερικής μεταφοράς της οικοσκευής σας στην Αγγλία και αποθήκευση των υπολοίπων πραγμάτων και αντικειμένων σας.
Η αποθήκευση γίνεται στις ιδιόκτητες αποθήκες μας για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί με έκπτωση 40%. !!!
Εναλλακτικά η αποθήκευση της οικοσκευής σας για όποιο διάστημα θελήσετε και η αποστολή της αργότερα στην Αγγλία εφόσον το επιθυμείτε.

Αναλαμβάνουμε πλήρη σέρβις πακετάροντας και συσκευάζοντας όλη την οικοσκευή σας. Μετατρέπουμε έτσι για σας την μετακόμιση από ταλαιπωρία σε μια ευχάριστη εμπειρία, βοηθώντας στο μέγιστο βαθμό στο καινούργιο σας ξεκίνημα.

Μεταφορά Αγγλία.

Αναλαμβάνουμε επίσης την μεταφορά μεμονωμένων δεμάτων, βαλιτσών, ή επίπλων. Την μεταφορά των αντικειμένων σας στο Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μπέρμιγχαμ, Γλασκώβη ή σε οποιαδήποτε πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Στείλτε μας ένα email με τις λεπτομέρειες της μεταφοράς που θέλετε και θα φροντίσουμε να σας βρούμε την καταλληλότερη λύση. Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τον όγκο και το βάρος των μεταφερόμενων αντικειμένων.

Όλα τα παραπάνω μπορούμε και σας τα προσφέρουμε εδώ και έξη δεκαετίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές εκπτωτικές προσφορές που κάνει η επιχείρηση μας κατά διαστήματα.

Σας καλούμε λοιπόν τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ζητήσετε μια άμεση, οικονομική προσφορά. Διαπιστώστε, τις φθηνές μας τιμές, αλλά και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Στην Επιπλομεταφορική εδώ και έξη δεκαετίες ειδικευόμαστε στις αποθηκεύσεις εμπορευμάτων και οικοσκευών, διεθνείς μεταφορές, ανυψωτικές εργασίες, μετακομίσεις. Επίσης διαθέτουμε τους ποιο σύγχρονους χώρους αποθήκευσης με όλα τα στάνταρ ασφαλείας συνολικού μεγέθους σχεδόν 3.500 τ.μ.

Έξη δεκαετίες τώρα οι επαγγελματίες στον χώρο του επίπλου μας εμπιστεύονται, αναγνωρίζοντας των επαγγελματισμό μας

Ευχαριστημένοι Πελάτες
99 %
Επαγγελατικές συνεργασίες
210 +
Μεταφορές
1000 +
Μετακομίσεις
1000 +

Οι ικανότητες μας

Η Επιπλομεταφορική έχει βάση τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, έχουμε γραφεία στην Αθήνα και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, ώστε να καλύψουμε κάθε πιθανή σας ανάγκη όπου κι αν βρίσκεστε. Φυσικά, αναλαμβάνουμε τη μετακόμιση και τη μεταφορά των αντικειμένων σας σε όλη την Ευρώπη άλλα και όχι μόνο, πάντα με ασφάλεια, οικονομία και Επαγγελματισμό.

Διεθνείς Μεταφορές
Μεταφορές
0 %
Μετακομίσεις
0 %
Συσκευασιες
0 %
Αποθκεύσεις - Φυλαξεις
0 %
Μεταφορές Δεμάτων
0 %

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 24/7

Θέλεις η μετακόμιση σου να γίνει οργανωμένα;

ή κάλεσε μας σήμερα στο