Μετακομίσεις Εξωτερικού – Μετακομίζουμε – Μεταφέρουμε στη Γερμανία, Αγγλία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία, σέ όλη την Ευρώπη και όλο τον κόσμο

Μετακομίσεις Εξωτερικού

Μετακομίσεις Εξωτερικού – Γερμανία, Αγγλία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία.

Μετακομίσεις Εξωτερικού  – Η Επιπλομεταφορική προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για τις μετακομίσεις εξωτερικού, μεταφορά, διαλογή και διανομή των προϊόντων σας, οικοσκευή σας, επίπλων σας και τών εμπορευμάτων σας, από και προς χώρες του εξωτερικού. Γερμανία, Αγγλία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία είναι τακτικοί προορισμοί μας.

Μετακομίσεις Εξωτερικού – Μεταφορές σε Γερμανία, Αγγλία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία.

Έχουμε τη βάση μας στη Θεσσαλονίκη αλλά και υποκαταστήματα στην Αθήνα και την Κρήτη. Οι πελάτες μας βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και συχνά σε χώρες τις Ευρώπης. Έτσι, είναι βέβαιο ότι μπορούμε να καλύψουμε κάθε προορισμό μεταφοράς και μετακομίσης στο εξωτερικό.

Οι προορισμοί αποκλειστικής μεταφοράς μας (comple φορτία) προς εξωτερικό είναι: Αγγλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο, Τσεχία, Τουρκία αλλά και προς όλη την Ευρώπη. Φυσικά εξυπηρετούμε και συνδυασμένα φορτία (groupage) προς Αυστραλία, Αμερική και όπου αλλού χρειαστεί.

Τα σημεία καθημερινών ή και εβδομαδιαίων αποστολών στην Ελλάδα είναι : Αθήνα, Κρήτη, Αλεξανδρούπολη, Λήμνο, Βόλος, Δράμα, Σέρρες, Λάρισα.  

Η μετακόμιση στο εξωτερικό είναι από τις εργασίες που εξειδικευόμαστε. Ο πελάτης μας είναι πλήρως ενημερωμένος για τις μεταφορές, τις αφίξεις και τις παραδόσεις της οικοσυσκευής του ή των εμπορευμάτων του από το έμπειρο προσωπικό μας που εργάζεται καθημερινά για την σωστή διεξαγωγή των εργασιών σας.

Μετακομίσεις Εξωτερικού - Μετακομίζουμε - Μεταφέρουμε στη Γερμανία, Αγγλία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ιταλία, σέ όλη την Ευρώπη και όλο τον κόσμο

Η Επιπλομεταφορική δέχεται στις πληρωμές της και Πιστωτικές Κάρτες. Έτσι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα και αξιόπιστα.
Μετακομίσεις Εξωτερικού

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη

Μετακομίσεις Εξωτερικού

Μετακομίσεις Εξωτερικού

Η Επιπλομεταφορική στα 50 χρόνια λειτουργίας της έχει συνεργαστεί με δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς, σχολές, πανεπιστήμια, φιλανθρωπικά σωματεία, δημοτικούς οργανισμούς, οργανώσεις, πλήθος μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων και χιλιάδες απλούς πολίτες, φέροντας πάντα σε πέρας τις εργασίες που έχει αναλάβει με πλήρη επιτυχία, πάντα με επαγγελματισμό, χαμόγελο, ευγένεια και οικονομία. 

Κατα καιρούς έχουμε συνεργαστεί με: