Μεταφορά

Μεταφορά - Μετακομίσεις

Μετακομίσεις – μεταφορές

Μεταφορά – Γενικά μεταφορά χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε μετακίνηση αντικειμένου από ένα σημείο σε άλλο.

Η ιστορία των μεταφορών είναι συνυφασμένη με την ύπαρξη της ανθρώπινης ζωής.

Ο πρωτόγονος άνθρωπος μετακινούνταν βαδίζοντας. Γρήγορα όμως κατάλαβε ότι οι φυσικές του αντοχές για να διανύει μεγάλες αποστάσεις ήταν περιορισμένες και πολύ περισσότερο περιορισμένη η ικανότητά του να μεταφέρει βάρη σε σημαντικές αποστάσεις.Οι αδυναμίες αυτές οδήγησαν τον άνθρωπο σε αναζήτηση διαφόρων μέσων μεταφοράς τόσο για τον ίδιο όσο και για τα αγαθά του, ξεκινώντας αρχικά με την χρησιμοποίηση ζώων και με την εφευρετικότητα και την πάροδο των χρόνων φτάσαμε στα οχήματα τα οποία και αυτά με την σειρά τους εξελίσσονται.

Γι΄ αυτό και η επιχείρηση μας φροντίζει να έχει τα καλύτερα και τα πιο σύγχρονα οχήματα για την δική σας πάντα εξυπηρέτηση.

Πέραν όμως των οχημάτων η εξέλιξη έχει μεταφερθεί και στην γνώση των ανθρώπων, κάτι στο οποίο η επιχείρηση μας επενδύει όλα αυτά τα χρόνια και το θεωρούμε πάρα πολύ σημαντικό. Ασχολούμαστε με εξειδικευμένο αντικείμενο (την μεταφορά επίπλων) και φροντίζουμε το προσωπικό μας μέσα από κατάλληλες επιμορφώσεις να είναι πάντα άριστα εκπαιδευμένο.

Στις δύσκολες όμως εποχές που διανύουμε φροντίζουμε να βρίσκουμε πάντα τη “χρυσή τομή” παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

46 χρόνια τώρα όλοι οι επαγγελματίες του χώρου των επίπλων, μας εμπιστεύονται, αναγνωρίζοντας τον επαγγελματισμό μας

Μεταφέρουμε ότι μεταφέρεται…με ασφάλεια.

Σκοπός μας πάντα η ασφαλέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας.

Μετακομίσεις - Μεταφορές - Αποθηκεύσεις - Θεσσαλονίκη

Η Επιπλομεταφορική δέχεται στις πληρωμές της και Πιστωτικές Κάρτες. Έτσι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα και αξιόπιστα.
Μεταφορά - Μετακόμιση | Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Μεταφορά - Μετακόμιση | Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Μεταφορά - Μετακόμιση | Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Μεταφορά - Μετακόμιση | Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Μεταφορά - Μετακόμιση | Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Η Επιπλομεταφορική στα σχεδόν 50 χρόνια λειτουργίας της έχει συνεργαστεί με δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς, σχολές, πανεπιστήμια, φιλανθρωπικά σωματεία, δημοτικούς οργανισμούς, οργανώσεις, πλήθος μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων και χιλιάδες απλούς πολίτες, φέροντας πάντα σε πέρας τις εργασίες που έχει αναλάβει με πλήρη επιτυχία, πάντα με επαγγελματισμό, χαμόγελο, ευγένεια και οικονομία. 

Κατα καιρούς έχουμε συνεργαστεί με: