Μεταφορά επίπλων – εμπορευμάτων.

Μεταφορά - Μετακομίσεις

Μεταφορά επίπλων και εμπορευμάτων

Μεταφορά επίπλων και εμπορευμάτων – Γενικά μεταφορά χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε μετακίνηση αντικειμένου από ένα σημείο σε άλλο.

Η ιστορία των μεταφορών είναι συνυφασμένη με την ύπαρξη της ανθρώπινης ζωής.

Ιστορία των μεταφορών

Ο πρωτόγονος άνθρωπος μετακινούνταν βαδίζοντας. Γρήγορα όμως κατάλαβε ότι οι φυσικές του αντοχές για να διανύει μεγάλες αποστάσεις ήταν περιορισμένες. Πολύ περισσότερο περιορισμένη η ικανότητά του να μεταφέρει βάρη σε σημαντικές αποστάσεις. Οι αδυναμίες αυτές οδήγησαν τον άνθρωπο σε αναζήτηση διαφόρων μέσων μεταφοράς τόσο για τον ίδιο όσο και για τα αγαθά του.  Ξεκινώντας αρχικά με την χρησιμοποίηση ζώων. Με την εφευρετικότητα και την πάροδο των χρόνων φτάσαμε στα οχήματα τα οποία και αυτά με την σειρά τους εξελίσσονται.

Μεταφορά επίπλων και εμπορευμάτων

Η επιχείρηση μας φροντίζει να έχει τα καλύτερα και τα πιο σύγχρονα οχήματα, για την μεταφορά επίπλων και εμπορευμάτων.  Πάντα για την δική σας εξυπηρέτηση.

Πέραν όμως των οχημάτων η εξέλιξη έχει μεταφερθεί και στην γνώση των ανθρώπων. Η επιχείρηση μας επενδύει όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό. Το θεωρούμε πάρα πολύ σημαντικό. Ασχολούμαστε με εξειδικευμένο αντικείμενο (μεταφορά επίπλων και εμπορευμάτων). Φροντίζουμε το προσωπικό μας μέσα από κατάλληλες επιμορφώσεις να είναι πάντα άριστα εκπαιδευμένο.

Μεταφορά επίπλων με χαμηλό κόστος

Στις δύσκολες όμως εποχές που διανύουμε φροντίζουμε να βρίσκουμε πάντα τη “χρυσή τομή” παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

50 χρόνια τώρα όλοι οι επαγγελματίες του χώρου των επίπλων, μας εμπιστεύονται, αναγνωρίζοντας τον επαγγελματισμό μας

Μεταφέρουμε ότι μεταφέρεται…με ασφάλεια.

Σκοπός μας πάντα η ασφαλέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας στην μεταφορά επίπλων και εμπορευμάτων.

Μεταφορά επίπλων και εμπορευμάτων

Η Επιπλομεταφορική δέχεται στις πληρωμές της και Πιστωτικές Κάρτες. Έτσι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα και αξιόπιστα.
Μεταφορά επίπλων και εμπορευμάτων - Μετακόμιση | Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Μεταφορά - Μετακόμιση | Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Μεταφορά - Μετακόμιση | Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Μεταφορά επίπλων και εμπορευμάτων - Μετακόμιση | Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Η Επιπλομεταφορική στα 50 χρόνια λειτουργίας της έχει συνεργαστεί με δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς, σχολές, πανεπιστήμια, φιλανθρωπικά σωματεία, δημοτικούς οργανισμούς, οργανώσεις, πλήθος μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων και χιλιάδες απλούς πολίτες, φέροντας πάντα σε πέρας τις εργασίες που έχει αναλάβει με πλήρη επιτυχία, πάντα με επαγγελματισμό, χαμόγελο, ευγένεια και οικονομία. 

Κατα καιρούς έχουμε συνεργαστεί με: