Αποθήκευση οικοσκευών –  εμπορευμάτων – Φύλαξη Επίπλων

Αποθήκευση οικοσκευών –  εμπορευμάτων – Φύλαξη Επίπλων

.
Αποθήκευση οικοσκευών. Αποθήκευση εμορευμάτων. Αποθήκευση εξοπλισμού καταστημάτων.  – Έχετε ανάγκη από αποθηκευτικό χώρο;
Έχουμε την απάντηση.

Αποθήκευση οικοσκευών

 

 

Συμπληρώστε την φόρμα και απλά αλλάξτε το πεδίο “Επιθυμώ αποθήκευση” σε “ΝΑΙ”.
Αν το κάνετε αυτό, δε χρειάζεται να συμπληρώσετε τα πεδία σχετικά με την παράδοση.

Αποθήκευση – Φύλαξη Οικοσκευών.

Αποθήκευση - Φύλαξη της οικοσκευής σας.

Γνωρίζουμε ότι πολλές φορές υπάρχει η ανάγκη για Αποθήκευση οικοσκευών – Φύλαξη των αντικειμένων σας για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η Επιπλομεταφορική στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της, σας βοηθάει και στο κομμάτι αυτό.

Έτσι, επιθυμώντας να είμαστε όσο γίνεται πιο χρήσιμοι προς τους πελάτες μας, σας προσφέρουμε υπηρεσίες τόσο για την Αποθήκευση οικοσκευών όσο και για τη φύλαξη των επίπλων ή εμπορευμάτων σας σε ανταγωνιστικές τιμές και με μεγάλη ασφάλεια.

 

Αποθήκευση Οικοσκευών

Μπορείτε να αποθηκεύσετε την οικοσκευή σας στις κατάλληλα διαμορφωμένες αποθήκες μας. Για όσο διάστημα χρειαστεί και να την παραλάβετε στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως μας την παραδώσατε. Χάριν στην ειδική τεχνική που χρησιμοποιούμε και τους απόλυτα ελεγχόμενους αποθηκευτικούς μας χώρους. Φυσικά με το τέλος της αποθήκευσης μπορούμε να σας παραδώσουμε την οικοσκευή σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος ή και στο Εξωτερικό.

Αποθήκευση εξοπλισμού καταστημάτων

Αποθηκεύσετε τον εξοπλισμό του καταστήματος σας κατα την ανακαίνηση του ή ψάχνωντας χώρο για την μετακίνησή του . Για όσο διάστημα χρειαστεί και να τον παραλάβετε στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως μας τον παραδώσατε.

Αποθηκευτικοί χώροι στην Θεσσαλονίκη

Οι Ιδιόκτητοι αποθηκευτικοί χώροι μας, είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι, για την Αποθήκευση – Φύλαξη. Για  σύντομη ή μακροχρόνια αποθήκευση επίπλων, εμπορευμάτων, οικοσκευών και άλλων αντικειμένων.

Σκοπός μας πάντα η ασφαλέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Όλα τα παραπάνω μπορούμε και σας τα προσφέρουμε εδώ και 50 χρόνια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές εκπτωτικές προσφορές που κάνει η επιχείρηση μας κατά διαστήματα.

Σας καλούμε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ζητήσετε μια άμεση, οικονομική προσφορά. Διαπιστώσετε, τις φθηνές μας τιμές, αλλά και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Αποθηκεύσεις επίπλων Θεσσαλονίκη

Η Επιπλομεταφορική δέχεται στις πληρωμές της και Πιστωτικές Κάρτες. Έτσι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα και αξιόπιστα.
Αποθήκευση Θεσσαλονίκη

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Αποθήκευση

Αποθήκευση επίπλων

Η Επιπλομεταφορική στα 50 χρόνια λειτουργίας της έχει συνεργαστεί:
Με δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς, σχολές, πανεπιστήμια, φιλανθρωπικά σωματεία, δημοτικούς οργανισμούς, οργανώσεις, πλήθος μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων και χιλιάδες απλούς πολίτες. Φέροντας πάντα σε πέρας τις εργασίες που έχει αναλάβει με πλήρη επιτυχία, πάντα με επαγγελματισμό, χαμόγελο, ευγένεια και οικονομία. 

Κατα καιρούς έχουμε συνεργαστεί με: