Αποθήκευση – Φύλαξη Οικοσκευών

Έχετε ανάγκη από αποθηκευτικό χώρο;
Έχουμε την απάντηση.

Δωρεάν εκτίμηση κόστους αποθήκευσης

 

 

Συμπληρώστε την φόρμα και απλά αλλάξτε το πεδίο “Επιθυμώ αποθήκευση” σε “ΝΑΙ”.
Αν το κάνετε αυτό, δε χρειάζεται να συμπληρώσετε τα πεδία σχετικά με την παράδοση.

Αποθήκευση – Φύλαξη Οικοσκευών.

Αποθήκευση - Φύλαξη της οικοσκευής σας.

Γνωρίζουμε ότι πολλές φορές υπάρχει η ανάγκη Αποθήκευση – Φύλαξη των αντικειμένων σας για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η Επιπλομεταφορική στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της, σας βοηθάει και στο κομμάτι αυτό.

Έτσι, επιθυμώντας να είμαστε όσο γίνεται πιο χρήσιμοι προς τους πελάτες μας, σας προσφέρουμε υπηρεσίες τόσο για την αποθήκευση όσο και για τη φύλαξη των οικοσκευών ή εμπορευμάτων σας σε ανταγωνιστικές τιμές και με μεγάλη ασφάλεια.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε την οικοσκευή σας στις κατάλληλα διαμορφωμένες αποθήκες μας, για όσο διάστημα χρειαστεί και να την παραλάβετε στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως μας την παραδώσατε χάριν στην ειδική τεχνική που χρησιμοποιούμε και φυσικά τους απόλυτα ελεγχόμενους αποθηκευτικούς μας χώρους. Φυσικά με το τέλος της αποθήκευσης μπορούμε να σας παραδώσουμε την οικοσκευή σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος η και στο Εξωτερικό.

Όλα τα παραπάνω μπορούμε και σας τα προσφέρουμε εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, όχι μόνο στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αλλά ακόμα και με ειδικές εκπτωτικές προσφορές που κάνει η επιχείρηση μας κατά διαστήματα.

Σας καλούμε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ζητήσετε μια άμεση, οικονομική προσφορά και να μπορέσετε να διαπιστώσετε, τις φθηνές μας τιμές, αλλά και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ αποθηκευτικοί χώροι μας, είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι, για την Αποθήκευση – Φύλαξη “σύντομου ή μακροχρόνιου διαστήματος”, επίπλων, εμπορευμάτων, οικοσκευών και άλλων αντικειμένων.

Σκοπός μας πάντα η ασφαλέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Μετακομίσεις - Μεταφορές - Αποθηκεύσεις - Θεσσαλονίκη

Η Επιπλομεταφορική δέχεται στις πληρωμές της και Πιστωτικές Κάρτες. Έτσι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα και αξιόπιστα.
Αποθήκευση

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Αποθήκευση

Αποθήκευση επίπλων

Η Επιπλομεταφορική στα σχεδόν 50 χρόνια λειτουργίας της έχει συνεργαστεί με δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς, σχολές, πανεπιστήμια, φιλανθρωπικά σωματεία, δημοτικούς οργανισμούς, οργανώσεις, πλήθος μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων και χιλιάδες απλούς πολίτες, φέροντας πάντα σε πέρας τις εργασίες που έχει αναλάβει με πλήρη επιτυχία, πάντα με επαγγελματισμό, χαμόγελο, ευγένεια και οικονομία. 

Κατα καιρούς έχουμε συνεργαστεί με: