Ανυψωτική μετακόμιση

Ανυψωτική μετακόμιση – Διαθέτουμε σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα για μετακόμιση και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ανάγκη σας οικονομικά και με ασφάλεια.

Προσφορά Ανυψωτικές Εργασίες

Προσφορές: Τώρα ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισης μόνο με 60€*

Τώρα ανυψωτικό μηχάνημα μόνο με 60€*Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισης

 

* χρέωση ανά ώρα κι εντός των ορίων της πόλης της Θεσσαλονίκης

Με εμπειρία πάνω από 50 χρόνια στις μετακομίσεις και φυσικά στις μετακομίσεις με ανυψωτικό μηχάνημα, στην Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη, μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο και να τo φέρουμε εις πέρας γρήγορα, αποτελεσματικά, με ασφάλεια KAI οικονομικά. Το μόνιμο, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, που χειρίζεται τα ανυψωτικά μας μηχανήματα στην μετακόμισή σας ή την μεταφορά, σας εξυπηρετούν πάντα με ευγένεια και σεβασμό.

Τα ανυψωτικά μας μηχανήματα μπορούν να φτάσουν μέχρι τον ένατο όροφο και να σηκώσουν έως 450 κιλά. Έχουμε επιτύχει ανυψωτικές μετακομίσεις σε εξαιρετικά δυσπρόσιτα μέρη με άριστα αποτελέσματα που ελάχιστοι συνάδερφοι μας μπορούν να καταφέρουν.

Ανυψωτική μετακόμιση με 2 ανυψωτικά μηχανήματα στην Θεσσαλονίκη

Μετακόμιση με 2 ανυψωτικά μηχανήματα

Μετακόμιση με 2 ανυψωτικά μηχανήματα

Μετακόμιση με 2 ανυψωτικά μηχανήματα

Ανυψωτική μετακόμιση με 2 ανυψωτικά μηχανήματα στην Θεσσαλονίκη

 

 

Ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισηs - Θεσσαλονίκη

Η Επιπλομεταφορική δέχεται στις πληρωμές της και Πιστωτικές Κάρτες. Έτσι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα και αξιόπιστα.
facebook-Ανυψωτική μετακόμισηΑνυψωτική μετακόμιση Θεσσαλονίκη

Ανυψωτική μετακόμιση από Θεσσαλονίκη

Ανυψωτική μετακόμιση

Η Επιπλομεταφορική στα 50 χρόνια λειτουργίας της έχει συνεργαστεί με δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς, σχολές, πανεπιστήμια, φιλανθρωπικά σωματεία, δημοτικούς οργανισμούς, οργανώσεις, πλήθος μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων και χιλιάδες απλούς πολίτες, φέροντας πάντα σε πέρας τις εργασίες που έχει αναλάβει με πλήρη επιτυχία, πάντα με επαγγελματισμό, χαμόγελο, ευγένεια και οικονομία. 

Κατα καιρούς έχουμε συνεργαστεί με: