Αναλαμβάνουμε την Μεταφορά, Συσκευασία, Αποθήκευση και Φύλαξης της οικοσκευής σας

Μεταφορά, Συσκευασία, Αποθήκευση, φύλαξη. Ειδικευόμαστε σε όλες τις υπηρεσίες γύρω από τη μεταφορά, τη μετακόμιση, τη φύλαξη και την αποθήκευση. Διαβάστε περισσότερα για:

Μεταφορά

Η επιχείρηση μας φροντίζει να έχει τα καλύτερα και τα πιο σύγχρονα οχήματα για την δική σας πάντα εξυπηρέτηση στην μεταφορά της οικοσκευής ή του γραφείου σας.

Ασχολούμαστε με εξειδικευμένο αντικείμενο (την μεταφορά επίπλων) και φροντίζουμε το μόνιμο προσωπικό μας μέσα από κατάλληλες επιμορφώσεις να είναι πάντα άριστα εκπαιδευμένο.
Φροντίζουμε επίσης να βρίσκουμε πάντα τη “χρυσή τομή” παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.
Οι μεταφορά γίνεται με ιδιόκτητα σύγχρονα φορτηγά οχήματα της επιχείρησης μας, τροποποιημένα κατάλληλα για τις ανάγκες της εκάστοτε μεταφοράς.

50 χρόνια τώρα όλοι οι επαγγελματίες στον χώρο του επίπλου, μας εμπιστεύονται, αναγνωρίζοντας των επαγγελματισμό μας.

Διαβάστε περισσότερα για τη μεταφορά της οικοσκευής ή του γραφείου σας

Συσκευασία – Αμπαλάζ

Συσκευασία – Αμπαλάζ

Συσκευασία – Αμπαλάζ

Η συσκευασία – αμπαλάζ των επίπλων και το πακετάρισμα των μικροαντικειμένων αντιμετωπιζόταν πάντοτε από την επιχείρηση μας ως σημαντικό μέρος της δουλειάς μας. Ειδικευμένο, μόνιμο ελληνικό προσωπικό, αναλαμβάνει την συσκευασία της οικοσκευής σας, πάντοτε με μεγάλη προσοχή και τη μέγιστη ασφάλεια. Συνεπώς, πάντα δίναμε και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό, συσκευάζοντας  τα αντικείμενά σας (είτε πρόκειται για οικιακό εξοπλισμό, είτε για επαγγελματικό εξοπλισμό) με ιδιαίτερη προσοχή και ίσως με το ίδιο ενδιαφέρον και τη φροντίδα που θα το κάνατε κι εσείς. Σε αυτά προσθέτουμε τον επαγγελματισμό μας και τα ιδανικά, ειδικά υλικά συσκευασίας για αυτή τη δουλειά, που έχουμε φροντίσει να εισάγουμε από το εξωτερικό  βασισμένα στα ευρωπαϊκά πρότυπα υψηλών προδιαγραφών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.
Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την πλήρη συσκευασία μιας οικοσκευής, όπως τα έπιπλα, τα υαλικά, τους πίνακες, τα έργα τέχνης, τα κουζινικά, τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά ειδή, το ρουχισμό κλπ.

Διαβάστε περισσότερα για το αμπαλάζ και τη συσκευασία

Αποθήκευση – Φύλαξη

Αποθήκευση και φύλαξη της οικοσκευής σας.

Αποθήκευση και φύλαξη της οικοσκευής σας.

Η Επιπλομεταφορική αναλαμβάνει την αποθήκευσης των αντικειμένων σας για μικρό ή μεγαλύτερο διάστημα.
Σας προσφέρουμε υπηρεσίες για την αποθήκευση και τη φύλαξη της οικοσκευής σας σε ανταγωνιστικές τιμές και με μεγάλη ασφάλεια.
Οι αποθηκευτικοί χώροι μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι για την αποθήκευση “σύντομου ή μακροχρόνιου διαστήματος” επίπλων, εμπορευμάτων, οικοσκευών και άλλων αντικειμένων.
Σκοπός μας πάντα η ασφαλέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας.

Διαβάστε περισσότερα για την αποθήκευση και τη φύλαξη των πραγμάτων σας

 
 

Ανυψωτική μετακόμιση

ανυψωτική μετακόμιση

Ανυψωτική μετακόμιση.

Διαθέτουμε σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα για μετακόμιση και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ανάγκη σας οικονομικά και με ασφάλεια.
Τα ανυψωτικά μας μηχανήματα μπορούν να φτάσουν μέχρι τον ένατο όροφο και να σηκώσουν έως 450 κιλά. Έχουμε επιτύχει ανυψωτικές μετακομίσεις σε εξαιρετικά δυσπρόσιτα μέρη με άριστα αποτελέσματα που ελάχιστοι συνάδερφοι μας μπορούν να καταφέρουν..

Διαβάστε περισσότερα για την ανυψωτική μετακόμισή σας

 
 

Μεταφορές εκθεμάτων και εκθεσιακών δομών για εμπορικές εκθέσεις

Μεταφορές εκθεμάτων και εκθεσιακών δομών για εμπορικές εκθέσεις

Οι εμπορικές εκθέσεις είναι σημαντικές ευκαιρίες προβολής της εταιρίας σας και το θετικό τους αποτέλεσμα συνδέεται άμεσα με την επιτυχή οργάνωση της παρουσίας σας, αφετηρία της οποίας είναι η προετοιμασία και η μεταφορά του υλικού.
Η ΕΠΙΠΛΟΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ διαθέτει έμπειρα στελέχη με πολυετή εμπειρία στην διαχείριση εκθεσιακών μεταφορών καθώς και εξαιρετικούς τεχνίτες στην τοποθέτηση περιπτέρων. Ο έγκαιρος και ακριβής σχεδιασμός της αποστολής σας, η παράδοση, η αποσυσκευασία, η μερική αποθήκευση και η εγκατάσταση των εκθεμάτων είναι μερικές από τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε..

Διαβάστε περισσότερα για τις μεταφορές εκθεμάτων και εκθεσιακών δομών για εμπορικές εκθέσεις
 

Μετακομίσεις - Μεταφορές - Αποθηκεύσεις - Θεσσαλονίκη

Η Επιπλομεταφορική δέχεται στις πληρωμές της και Πιστωτικές Κάρτες. Έτσι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα και αξιόπιστα.
Μεταφορά, Συσκευασία, Αποθήκευση

Μεταφορά, Συσκευασία, Αποθήκευση

Μεταφορά, Συσκευασία, Αποθήκευση

Μεταφορά, Συσκευασία, Αποθήκευση

Η Επιπλομεταφορική στα 50 χρόνια λειτουργίας της έχει συνεργαστεί με δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς, σχολές, πανεπιστήμια, φιλανθρωπικά σωματεία, δημοτικούς οργανισμούς, οργανώσεις, πλήθος μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων και χιλιάδες απλούς πολίτες, φέροντας πάντα σε πέρας τις εργασίες που έχει αναλάβει με πλήρη επιτυχία, πάντα με επαγγελματισμό, χαμόγελο, ευγένεια και οικονομία. 

Κατα καιρούς έχουμε συνεργαστεί με: