Παιδί και Μετακόμιση

Παιδί και Μετακόμιση – Η μετακόμιση σε ένα καινούργιο σπίτι, μια νέα περιοχή ή ακόμη και άλλη πόλη μπορεί για εμάς να αποτελεί μια νέα αρχή, ή απλά μια ακόμα εμπειρία. Το πιο πιθανό όμως είναι πως δεν θα ισχύει κάτι τέτοιο και για τα παιδιά μας, τα οποία δυσκολεύονται να αποδεχτούν την αλλαγή και νιώθουν πως απειλούνται. Όσο πιο μικρό είναι ένα παιδί, τόσο περισσότερο προσκολλάται στις καθημερινές του συνήθειες και όπως έχουμε βιώσει οι περισσότεροι γονείς, κάθε αλλαγή από το πρόγραμμα και τη ρουτίνα τού προκαλεί, αρχικά τουλάχιστον, άρνηση και άγχος. Ας μην ξεχνάμε πως για το παιδί η σταθερότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και το βοηθά να νιώθει ασφάλεια, γι’ αυτό είναι σημαντικό να το προετοιμάσουμε με μερικά απλά βήματα για την επερχόμενη αλλαγή.

Ετοιμάσαμε λοιπόν εναν οδηγό μετακόμισης για παιδιά που με διασκεδαστικό τρόπο θα τα βοηθήσει να ξεπεράσουν τα όποια αρνητικά συναισθήματα τους δημιουργεί μια τέτοια αλλαγή και να τα κάνει να την δουν σαν μία ενδιαφέρουσα περιπέτεια…..

Πατήστε εδώ εάν θέλετε να σας στείλουμε εντελώς δωρεάν τον πλήρη οδηγό μετακόμισης για παιδιά σε ηλεκτρονική μορφή.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις 31 σελίδες του οδηγού.

Στην Επιπλομεταφορική εδώ και έξη δεκαετίες ειδικευόμαστε στις αποθηκεύσεις εμπορευμάτων και οικοσκευών, διεθνείς μεταφορές, ανυψωτικές εργασίες, μετακομίσεις. Επίσης διαθέτουμε τους ποιο σύγχρονους χώρους αποθήκευσης με όλα τα στάνταρ ασφαλείας συνολικού μεγέθους σχεδόν 3.500 τ.μ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 24/7

Θέλεις η μετακόμιση σου να γίνει οργανωμένα;

ή κάλεσε μας σήμερα στο