Μετακόμιση Αγγλία – Μεταφορά Αγγλία

Μετακόμιση Αγγλία – Μεταφορά Αγγλία. – Μετακόμιση Αγγλία, Λονδίνο, Μάντσεστερ, ή σε οποιαδήποτε πόλη της Αγγλίας χρειάζεστε. Μεταφορές αντικειμένων και εμπορευμάτων.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!

Μεταφορά 1 κιβώτιο από – προς Λονδίνο

30 €

Μεταφορά 1 κιβώτιο από – προς Μάντσεστερ

35€

Διαστάσεις κιβωτίου  εώς 60 x 40 x 40 cm
Αποθήκες Βόρειο Λονδίνο – Enfield North London

Κάντε άμεσα, κράτηση τώρα, για το επόμενο φορτίο καλώντας στο +30 2310 730025 .

Μετακόμιση ΑγγλίαΠάντα με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα που μας διακρίνει, αναλαμβάνουμε την μετακόμιση της οικοσκευής σας ή την μεταφορά των αντικειμένων σας στο Λονδίνο ή σε οποιαδήποτε πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Η μετακόμισή σας μπορεί να γίνει είτε με αποκλειστική μεταφορά της οικοσκευή σας (comple φορτία), είτε με συνδυασμένα φορτία (groupage).

Υπάρχει και η δυνατότητα μερικής μεταφοράς της οικοσκευής σας και αποθήκευση των υπολοίπων πραγμάτων και αντικειμένων σας στις ιδιόκτητες αποθήκες μας για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί με έκπτωση 40%. !!! Εναλλακτικά η αποθήκευση της οικοσκευής σας για όποιο διάστημα θελήσετε και η αποστολή της αργότερα εφόσον το επιθυμείτε.

Αναλαμβάνουμε πλήρη σέρβις πακετάροντας και συσκευάζοντας όλη την οικοσκευή σας, μετατρέποντας για σας την μετακόμιση από ταλαιπωρία σε μια ευχάριστη εμπειρία βοηθώντας στο μέγιστο βαθμό στο καινούργιο σας ξεκίνημα.

Μετακόμιση - μεταφορά, Αγγλία

Η Επιπλομεταφορική δέχεται στις πληρωμές της και Πιστωτικές Κάρτες. Έτσι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα και αξιόπιστα.
Μετακόμιση Αγγλία

Μετακόμιση - μεταφορά Αγγλία

Μετακόμιση - μεταφορά Αγγλία

Μετακόμιση - μεταφορά Αγγλία

Μετακόμιση - μεταφορά Αγγλία

Η Επιπλομεταφορική στα σχεδόν 50 χρόνια λειτουργίας της έχει συνεργαστεί με δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς, σχολές, πανεπιστήμια, φιλανθρωπικά σωματεία, δημοτικούς οργανισμούς, οργανώσεις, πλήθος μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων και χιλιάδες απλούς πολίτες, φέροντας πάντα σε πέρας τις εργασίες που έχει αναλάβει με πλήρη επιτυχία, πάντα με επαγγελματισμό, χαμόγελο, ευγένεια και οικονομία. 

Κατά καιρούς έχουμε συνεργαστεί με: